Kirjoittanut Elena | 18.10.2014

Yhteenveto purjehduskaudesta 2014

Tämä oli meille neljäs purjehduskesä. Aloitettiin se viikon purjehdusretkellä Kroatiassa. Omalla veneellä maileja  kertyi 525, purjehduspäiviä 27.

Uusia satamia Stora Svartö, Käärmesaari, Gölisnäs, Tammisaari ja Inkoo.

Uusia varusteita loki, kaiku, kaidepehmusteet, tiskinkuivausteline; kaksi mukia, kaksi kulhoa ja kahvipannu.

Hajonneet ja kadonneet vanha lokikirja talven säilytyksissä, maston kiinnitysvälppä keväällä ja ja mastovalo maston laskussa.

Blogin nimikkolimua. Inkivääripitoisena torjuu meritautia.

Blogin nimikkolimua. Inkivääripitoisena torjuu meritautia.

Ruokapuoli meillä ei ole maissa pihaa eikä mökkiä, joten satamat ovat olleet ainoita paikkoja joissa on grillattu. Ensimmäisenä kesänä syötiin makkaraa itsemme väsyksiin, sitten lihaa ja kalaa. Nyt alkaa grilliruoan glamouri kulua; Ari luki Otson blogia ja valitti että miksi meillä ei ole ikinä hernekeittoa (no siksi kun näkkileipä menee helposti huonoksi kosteassa). Ruokia joita ei syöty vaikka suunniteltiin oli erilaiset tölkkipavut ja dippikastikkeet. Pähkinöitä ja manteleita sen sijaan kului kilokaupalla, ja opin pian jakamaan ne pieniin minigrip-pusseihin.  Jos lillitään heikossa kelissä, pähkinöitä tulee huomaamatta syötyä liikaa. Jos on kovempaa keliä, pähkinäpussi kaatuu ennen kuin tyhjenee. Minusta parhaita ovat Pirkka-mantelisekoitus ja Rainbow-pähkinäsekoitus (huom ei pähkinäcoctail jossa on parapähkinöitä).

Muiden_vene

Tällaiseen postaukseen kai voi laittaa kuvia muiden veneistä ? Tämä muidenilainen oli Inkoossa kanssamme yhtaikaa. Jos syystyöt tuntuvat rankoilta, muistakaa puuveneväkeä.

 


Jätä kommentti

Kategoriat