Kirjoittanut Elena | 19.11.2014

Vuoden pressuinnovaatio

Meillä on taas uusi pressu, läpikuultava, valkoisten kuitujen vahvistama (samantyyppistä näkyy julkisivuremonteissa). Vuoden innovaatio ei kuitenkaan ole itse pressu vaan sen tukirakenteessa. NOOAn telineessä on sivuputket, jotka pitävät pressun irti veneen kyljistä. Noiden putkien päät hakkautuvat helposti pressusta läpi. Niiden suojana on näkynyt limpsapulloja, täytettyjä hanskoja ja retkipatjavirityksiä. Naapuriveneen Mikalla oli tyylikkäin, ja se piti hei kopioida:

PressuputkiPutkien päitä yhdistää taipuisa muoviputki. Kuvasta näkyy myös toinen tärkeä pressunsuojelutoimenpide: siipimutterit on käännetty sisäänpäin.


Kommentit

  1. Hyvä vinkki, kiitos kun jaoit tämän =). Meidän pressut kestää aina kolme talvea ja sitten ne pitää uusia. Ja eniten niitä syö juuri paikat, jossa pressu ottaa kiinni johonkin, tuuli sitten hankaa sen puhki.

    • Pressunosto on taidetta. Millaisia pressuja te käytätte ? Meidän nykyinen on 250 g/m2, edellinen taisi olla samaa paksuutta mutta sellainen hopeanvärinen. Tuonkokoisen minäkin jaksan vielä nostaa yksin.

      • Meillä on ollut käytössä ihan lainapeilleeltä sellainen peruspressu. On tarpeeksi kevyt käsitellä, mutta ei sitten todellakaan kestä kuin kolme talvea =D.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: