Kirjoittanut Elena | 12.10.2013

Talvi on tulossa

Nosto huomisaamuna. Masto kaadettiin tänään. Note to self: ensi vuonna irroitetaan sokat vanttiruuveista ennen kuin mennään nosturille.

Olisi ehkä ollut hyvä pestä kansi vielä kun ollaan laiturissa vesiletkun vieressä. Painepesurikin oli mukana, mutta puuttui välppä jolla sen saisi kiinni laituriletkuun.

hanhet2013

(Jatkettu sunnuntaina)

Nosto meni melko hyvin mutta parantamisen varaa jäi, ensi vuonna voisi olla mukana kaksi hirveän isoa jakaria joilla nostetaan vikkelästi pukin jalat paikalleen kun vene on kölin varassa. Työllistettiin pesuautomiestä joka sanoi että meillä oli aika paksu antifouling-maali, ensi kesän voiis kokeilla vaikka lisäämättä sitä.

Meidän seuran tässä satamassa on pelkkiä yhteisnostoja, kaikki ei niistä tykkää mutta näin tuoreena purjehtijana olen niiden kannattaja.  Joka vuosi oppii jotakin, aina on saanut apua ja aina on voinut auttaa jotakuta toista.  (Tänä vuonna keksittiin se, että kun heittää kiinnitysköydet laiturille, vapautuu nopeammin knaapi johon saa ohjausköyden nostajalle. Ensi vuonna muistetaan käydä hakemassa ne köydet sieltä laiturilta … Nolio.)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: