Kirjoittanut Elena | 17.11.2013

Lokkipeli

Joululahjavinkki: kerää lokkiaiheisia kuvia. Tulosta niistä kortteja. Keksi pelin säännöt. Helpoin on muistipeli: etsi samanlaiset. Vaikeampia sääntöjä varten voi soveltaa hullunkurisia perheitä, jossa perheen muodostavat samat merimerkit tai samat lokkilajit (ja toi yks on tiira). Merimetso on musta pekka. Jos kortteja on yli 50, voi pelata tunnistusta: yksi läpsäyttää kortteja yksitellen pakasta,  toiset tunnistavat mahdollisimman nopeasti viitan tai linnun. Ja jos kortteja on liian vähän, voi aktivoida veneen nuorison ottamaan lisää kuvia.

Mainokset

Responses

  1. =D hauska idea, sillä lokkikuvia minulla on kovalevy pullollaan! Ihanaa joulun odotusta teille!

  2. Kiitos samoin ! Pitäisiköhän se kauan puhuttu lokkikuvakilpailu järjestää talvella (jolloin kuvia kaiveltaisiin kovalevyiltä) vai kesällä ?

  3. Hih… Melko kattava setti on kertynyt. Voisko noihin pelisääntöihin ovelasti lisätä vielä merimerkkien opettelun Pikku-Kippareille? 😉

    • Muuten voisi, mutta viime kesänä lokit halusivat istua enimmäkseen vain lateraaliviittojen päällä (voi myös olla, että me ei käyty niin usein kardinaalijärjestelmän viittojen lähellä ainakaan niin että olisi ollut aikaa vaania kuvaushetkeä).


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: