Kirjoittanut Elena | 14.6.2016

Suuria suunnitelmia tälle kesälle

Kesä 2016 on meidän seitsemäs kesä veneen kanssa ja ensimmäinen, jolloin voidaan pitää loma yhdessä osassa ja yhtä aikaa. Aiemmin on aina palattu töihin pariksi viikoksi keskellä kuuminta veneilykautta, jossa on puolensa ja puolensa: on oltu ruuhkattomassa Rödjanissa mutta nähty myös Hangon menevän kiinni nenämme edestä.

Viime syksynä ajateltiin, että ostetaan syksyllä Ruotsista vene, jätetään se talveksi Ruotsiin ja purjehditaan tänä kesänä kotiin. Syksyllä tavoittelemamme veneet myytiin muille ennen kuin ehdittiin niitä katsomaankaan. Keväällä myynnissä oli vain vääränlaisia veneitä. Niinpä kunnostettiin Adeliinaa ja suunniteltiin matkaa Saaristomerelle.

Englannin-matkamme aikana myyntiin tuli kuitenkin Linjett33 Tukholman lähellä, josta olemme nyt maksaneet käsirahan. Aloitamme lomamme sittenkin Tukholman saaristosta, ja Adeliina tulee myyntiin.

kirjallisuus - 1.jpg

Advertisement

Kommentit

  1. Onnea! Upea vene tuo Linjett 33.

    • Kiitos. Kerhokaverilla on samanlainen ja me on ihailtu sitä pitkään.

  2. Wow, onnea uudelle veneelle! Koska lähdette sitä hakemaan? Me nimittäin suunnataan tänä kesänä 5 viikoksi ruotsin rannikolle. Jos vaikka nähdä sattumalta jollain laiturilla =D.

    • Kiitos. Heinäkuussa. Aloitan uudelle veneelle sitten uuden blogin 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: