Kirjoittanut Elena | 17.5.2016

Ruuvit löysällä

Avancen ruffin katolla on tuollaiset mukavat tiikkilistat, joista voi pitää kiinni. Edellisen artikkelin kuvasta näkee, että vasemmanpuoleisen alla oli pieni rako. Kahva vähän heilui, mikä voi heikompia hirvittää, mutta ikävämpää oli, että käännöksissä köysi tarttui siihen kiinni.

Kansifix - 1

Kurkistimme kahvan alle, ja ruuvin kolo oli kulunut kolmen ruuvin levyiseksi. Niinpä tartuimme toimeen. Ruuvi pois, epoksia sekoitettiin kahdesta komponentista ja tungettiin koloon injektioruiskun avulla. Internetissä kerrottiin, että ruuvit aiheuttavat epoksiin aina halkeamia. Niiden torjumiseksi paikkaan porattiin ohut apureikä, johon tungettiin tuoretta epoksia. Myös uusi ruuvi kastettiin tuoreeseen epoksimassaan. Tiukkaa vääntöä ja kahva imeytyi paikoilleen.

Vastentahtoinen hanslankari kysyi että oliko tuo pakko tehdä kauneimpana kesäpäivänä. No oli; epoksia ei saa käyttää alle 18 asteen lämpötilassa. Tahrat lähtivät työkaluista ja kannesta babywipesillä, farkuista asetonilla.

Kahvaan jäi ruuvin kohdalle kuoppa, mutta ei hätää, siihen myydään oikeankokoisia tiikkinappeja mutta vain sadan kappaleen pusseissa. Meillä on nyt 98 ylimääräistä tiikkinappia, laittakaapa kommenttia jos tarvitsette.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: