Kirjoittanut Elena | 18.7.2015

Rankin ohi Nuokkoon

Alustava suunnitelmamme oli katsoa yleisölle avautunutta Kotka Rankkia ja jatkaa siitä Sisä- ja Ulko-Nuokon väliseen salmeen. Tällä kertaa Rankista riitti vilkaisu mereltä päin. Satamassa ei ole vielä poijuja, viiden veneen jälkeen meille oli tarjolla vain ulkolaidan jonotuspaikka sivukiinnityksellä ja yöksi ehkä sisään jos tilaa on sitten kun eräs iso vene on saapunut.  

Kaunein kohta Rankista.

Ulko-Nuokkoon sen sijaan mahduttiin hyvin. Kolumnistit ovat valittaneet että paikka on pilalla kun leveä laituri ja iso grillipaikka houkuttelevat lapsi- ja koiraperheitä. Grillipaikka on kieltämättä muhkein saaristossa näkemämme. Saaresta löytyy omaakin rauhaa kun poikkeaa vähänkin merkityltä luontopolulta. Ja se luontopolku kannattaa ainakin kiertää, näkee saaren monipuolista luontoa ja komeita kiviä ja kallioita.  

  

Kohtaamisia merkittävien kivien kanssa.

       Saaren kalliohalkeamissa oli ennennäkemätön määrä hämähäkinverkkoja. Vähän isommissa kasvoi ruohosipulia, kieloja ja kurjenmiekkoja. Nähtävää oli niin paljon, että jäimme tähän kahdeksi yöksi

Varoitus Tommin ja Annikan vanhemmille. Tässä saaressa on hyviä kiipeilypuita, luolia (jos lohkareluolat lasketaan) ja valtavia kivenjärkäleitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: