Kirjoittanut Elena | 21.9.2014

Kisakatsomossa

Kerhomme järjesti vuosittaiset mestaruuskisat, ja me pyörimme joukossa kuvaamassa ja kannustamassa. Lähtölinjalla tuuli oli heikkoa ja ehdimme kuvata kilpailijoita monesta suunnasta.

Spinnut2

Spinnulla liikkuvat nykäisivät eroon perhepurjeilla liikkuvasta jälkijoukosta.

Spinnut_ja_perheet

Kaksoispreventteri

Kehitys vielä kehittymässä.

Kun tuuli vähän virisi, mekin nostimme purjeet ja lähdimme kilpajoukon perään.
Kahden käännöksen jälkeen tuuli oli aivan myötäistä, ja tehtiin aivan uusi viritys pitkällä preventteriköydellä. Sen molemmat päät sidottiin puomiin, keskiosa vedettiin keulaknaapiin ja köyttä riitti vielä vedettäväksi jompaan kumpaan takaknaapiin kulkusuunnan muutosten mukaan. Genua vedettiin spiirapuomilla levälleen, ja muutaman yrityksen jälkeen köydetkin saatiin oikeaan järjestykseen.

Kisassa on kolme reittiä, ja seuraamalla vanhaa kettua päädyimme reiteistä lyhyimmälle, mikä oli heikoilla tuulilla paras ratkaisu. Räknäiltiin LYSsejä ja jos oltaisiin oltu  mukana kisassa, mehän oltaisiin oltu kymmenen parhaan joukossa ! Heräsi vähän ajatus, että ennen ensi syksyä tarkistetaan että vakuutus sallii kilpailemisen, harjotellaan spiirapuomivirityksen purkamista nopeammin ja lähdetään mukaan.

Mainokset

Responses

  1. No vau, menkää ihmeessä kisaamaan!
    Just tuossa viikonloppuna juttelin yhden kipparin kanssa, että sellaiset leppoisat kisat, joihin voi osallistua pariskuntana, ilman kauheaa kisamiehistön haalintaa, olisivat nyt påp. saaristomerellä on ainakin pari sellaista kisaa kaudessa ja Ruotsissa kaksinpurjehduskisat ovat kuulemma nyt todella trendikkäitä 😉

    • Kerhokisa on meille varmaan sopivaa vakavuusastetta, joskus aiemmin se on ollut biathlon jossa toinen laji oli mato-onginta. Naisten saunassa puhuttiin puolivakavissaan että pitää saada lisäpisteitä jos maaliintulon jälkeen on edelleen naimisissa ja puheväleissä.

      • No ehdottomasti pitää saada lisäpisteitä ja biathlon on loistava idea 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: