Kirjoittanut Elena | 17.5.2014

Meritautia vastaan

Keinumisesta tulee joskus huono olo. Toisella meistä on kokemusta pahoinvoinnista Pohjanmerellä. Omassa veneessä ei olla vielä voitu huonosti. Kroatian matkaa varten ostettiin kuitenkin ilman reseptiä saatavia matkapahoinvointilääkkeitä, ja kun kovatuulisen yön jälkeen lähdettiin ylittämään suurta selkää, varauduttiin maininkiin laittamalla pilleri poskeen heti aamulla. Paketissa nimittäin lukee yksi tabletti 1-2 tuntia ennen matkalle lähtöä. Marzine on kolmiolääke, ja lääkkeenoton jälkeen toinen meistä nukkuikin lounasaikaan asti ja ylikin. Toinen sen sijaan osallistui jopa ruoanlaittoon. Tuon väsyttävän vaikutuksen takia olisin vähän varovainen tämän käyttämisessä koko miehistöllä yhtä aikaa.

inkivaari

Yksi matkatoveri oli tuonut kuivattuja, sokeroituja inkiväärinpaloja, ja kieltämättä ne veivät pois tympeän olon. Meillä on aikaisempina kesinä ollut veneellä Ginger alea, joka sopii hyvin grilliruoan kanssa, toimii saunajuomana ja lisäksi sanotaan senkin torjuvan meritautia. Nyt on ostettu etnisestä kaupasta ginger beeriä, jossa on enemmän inkivääripotkua. Se maistuu vähemmän makealta mutta itse asiassa selvisi, että siinä on enemmän sokeria kuin Schweppesin tuotteessa.

Mainokset

Responses

  1. Itse olen kerran ottanut puhelun Norjaan omassa veneessä. Ylitimme meren ja menimme Tallinnaan. Isolla laivalla annoin viimeksi koko yön ylen matkalla Tukhlmaan =). Arvaas, otinko tästä postauksesta kaikki vinkit irti =D.

    • = D. Sellaisia akurannekkeita me ei olla vielä testattu, eikä laastareita jotka on kuulemma reseptitavaraa. Laita niistäkin vinkit jakoon jos testailette !


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: