Kirjoittanut Elena | 19.4.2014

Tuotteita, tarvikkeita ja pientä laittoa

Tämän kevään iso hankinta oli Nexuksen loki ja kaiku. Alkuperäisen lokin näyttö oli rikki ja kaiunkin näyttö oli vanha. Nyt ne ovat samassa näytössä ja bonuksena saatiin vielä vedenlämpömittari.

Nexuksen kaapelien siistissä vetämisessä otsalamppu oli välttämätön väline, pienen gastin pienet kädet olisivat olleet iso etu mutta ährättiin piuhat omin käsin paikoilleen ennen kuin keksittiin kiljua apua naapuriveneen miehistöstä. Vielä pitäisi täyttää vanhat reiät lasikuidulla ja siistiä paikat.
Plyyssipinnat puhdistettiin auton verhoilun puhdistukseen tarkoitetulla sprayllä. Tuli raikas tuoksu. Kovat pinnat pyyhittiin laimentamattomalla Kloritella, jolloin tuoksu muistuttaa jo uimahallia. Kumihanskat oli tuossa tarpeen, ja virkistyspyyhkeet ja käsirasva unohtuvat tähän aikaan aina maihin.
Tämä kaikki ekassa kuormassa veneelle: kumihanskat, käsirasva, puhdistuspyyhkeet, eväät, otsalamppu, kengät ja ensiapulaukku.

Tämä kaikki ekassa kuormassa veneelle: kumihanskat, käsirasva, puhdistuspyyhkeet, eväät, otsalamppu, kengät ja ensiapulaukku.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: