Kirjoittanut Elena | 29.3.2014

Kevättyöt alkoivat

Tänään otettiin pressu ja sen teline pois, ja mittailtiin vähän paikkoja. Suhinaa kuuluu muidenkin pressujen alta. Satamaan menevän tien varressa on leskenlehtiä, mutta vastapäinen varjonpuoleinen lahti on vielä jäässä.

Ranta varjossa 29.3.2014

Ranta varjossa 29.3.2014

Sääennusteen mukaan seuraavallakin viikolla on yöpakkasia, joten seuran kesävesihanat ei taida aueta vielä vähään aikaan. Oli aika fiksua varastoida pesuvedet pressunpainokanistereihin (siis käyttää makeaa vettä, ei merivettä)  ! Osa kanistereista on tyhjentynyt talven aikana, taitavat vuotaa mokomat.

 

 


Kommentit

 1. Kyllä tosiaan ollaan jo niin ihanasti keväässä, että jos tämä vauhti jatkuu, päästään jo vapuksi hyvinkin vesille =).

 2. Vapuksi ? Jos hyvin menee meillä on vesillelasku kahden viikon päästä ! Perinteisesti me on vietetty vappua mastonosturilla, nyt juuri katsoin että pressu lähti kolme viikkoa aikaisemmin kuin viime vuonna. (Meillä on tänä vuonna vappuna muuta menoa).

 3. Toivottavasti yöpakkaset pian hellittävät ja pääsette hommiin. Joskus venesatamissa tuijotetaan tosin vaan kalenteria eikä lämpömittaria, mutta toivottavasti teidän rannassa ollaan valistuneempia ja hanat aukeavat ennen kesäkuun alkua 😉 Nm. kokemusta tästä jälkimmäisestä nimittäin on!

  • Kaupungin paikoilla taitaa olla jäykempi järjestely, siellä mekin on koettu myöhäinen kevät.

 4. Meillä on kotisatamassa jo sulaa venepaikoilla, mutta ulos ei lahdesta vielä pääse jäiden vuoksi. Kaminamusemme käy vielä masumaalissa remonttihallissa ja parin viikon päästä se kelluskelee toivottavasti jo meressä.

  Tuijotan nyt noita kausilaskurisi numeroita – 13 päivää to go näyttää innostavalta. Sydän ihan pomppasi! 😀

  • Viritin kausilaskurin edelliskevään ensimmäisen laskupäivän mukaan, on vielä hiukan epävarmaa ollaanko me ykkös- vai kakkoslaskussa. Olis se vaan komeeta lähteä pääsiäispurjehdukselle !

   Teillä jäi viime kausi hiukan lyhyeksi, toivottavasti saatte otettua tänä vuonna korkojen kanssa takaisin.

 5. […] Proviantti […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: