Kirjoittanut Elena | 7.8.2012

Iso Vasikkasaari

Perjantai, viimeinen varsinainen lomapäivä. Miehistöä vahvistettiin kokeneella melojalla Reijalla joka osoittautui luonnonlahjakkuudeksi virsikirja-myötätuulipurjehduksen vaikeassa lajissa.
Heikkotuulisen päivän retkikohteena oli Iso Vasikkasaari; olisikohan se espoolaisten Suomenlinna vai Uunisaari ? Laituri uimareineen näytti ensin epäilyttävästi yksityiseltä, mutta lähietäisyydeltä erotimme kyltin “varattu Gulavillanin asiakkaille.”. Siihen siis kiinnityimme paikallisten suosiollisella avustuksella. Kävelyretkellä löytyi kaksi muutakin laituria poijuineen, ainakin eteläisemmässä on nähty
purjeveneitä mutta syvyyksistä ei ole mitään tietoa. matkan varrella nähtiin myös lammas ja hiekkainen uimaranta sekä massiivisia grillikatoksia. Varsinaisen ravintolan lisäksi saaressa on kahvila lähempänä vuoroveneen laituria.
Ravintolan ruoka oli yllättävänkin laadukasta mutta hinta oli kova. Ystävällinen tarjoilija pahoitteli tilausten viivästymistä ja talo tarjosi kahvit.

Eteläinen laituri on aivan grillipaikan ja näkötornin vieressä.

Pohjoislaituria käyttää vesibussi, mutta sen vieressä oli poijuja ja lenkkejä kalliossa.

Ikävä kyllä tuuli heikkeni ja illaksi odotettu sade alkoi ennenkuin olimme lillineet edes väylälle asti. Purjeilla olisi päässyt paria solmua, mutta miehistö kapinoi ja kieltäytyi skuuttailemasta, joten parhaan sadepuvun omistaja jätettiin pinnan varteen ja konevoimin puksuteltiin kotiin.

Suosittelemme Isoa Vasikkasaarta sekä lapsiperheille että ravintolapalveluja kaipaaville.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: