Kirjoittanut Elena | 3.8.2012

Barösundin kautta itään

Jussaröstä lähdettiin ulkokautta 5.5 metrin väylälle kohti Bärön kauppaa ja kerhon saunasaarta. Lähdöt alkavat sujua meiltä aika hyvin, jo satamassa katsotaan tuulitiedot, sovitaan nostopaikka, valmistellaan reivi, poistetaan puomipeite ja kiinnitetään nostin. Avomerellä oli maininkia, ja katselimme miten toinen perhepurjehtija kamppaili yllälueteltujen hommien kanssa lähes puoli tuntia – he johtuivat ehkä lähtemään vähän hätäiseen “isi koska me oikein mennään” -kitinän takia. Meiltä olisi jäänyt nostamatta siinä paikassa.

Väylällä tultiin osuudelle joka oli sama kuin elämämme kolmantena purjehduspäivänä, ja tuulikin oli samankaltainen. Tuntuu siltä että taidot ja itseluottamus ovat kasvaneet selvästi (tai sitten Barösundia on levennetty salavihkaa).

Arki-iltana saatiin olla venekerhon saaressa kaksistaan, grillattiin ja lämmitettiin sauna. Joitakin vuosia sitten käytiin vene-vai-mökki -keskustelua; harvalla kun riittää aika ja rahat täysipainoisesti molempiin. Sopivaan seuraan liittymällä on saatu molemmat, ei oikeastaan ole juttuja joita haluttaisiin mökillä tehdä ja joita emme olisi saaneet tänä kesänä tehdä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: