Kirjoittanut Elena | 30.7.2012

Stora Herrö, Stora Brandö: ensimmäinen ankkurointi

Kesäloman toiselle matkalle lähtö taas venyi, piti käydä Hakaniemen hallissa ja torilla ja kaikkea, ja niin yövyimme Stora Herrössä. Se näyttää olevan espoolaisten Pihlajasaari: moni päiväretkeilijä lähti yhdeksän maissa pois, ja yöpyjille oli taas tilaa.

Naapurit lähtivät aamutuimaan kun me vielä odoteltiin sumun hälvenemistä.

Meille myös tarjottiin Avancelle tehtyä spinnusukkaa mutta emme vielä tiedä miten me sitä käyttäisimme.

Kalaonni oli ollut myötä hallissa ja halsterissa paistetusta lohesta tuli tosi hyvää, ja tähteitä jäi seuraavan päivän lounaaksi.

Ankkurimaljat onnistuneen ensimmäisen ankkuroinnin kunniaksi.

Toisena päivänä pysähdyttiin matkalla Uudenmaan Virkistysalueyhdistyksen saareen nimeltä Stora Brandö. Sinne on merkitty kolme eri rantautumuspaikkaa, ja valitsimme jyrkän länsirannan ankkurointiharjoitukseen. Saaressa oli valtavan paljon isoja mustikoita, joita kerättiin seuraavan illan mustikkapiirakkakokeiluja varten.

Illaksi ehdittiin taas venekerholle saunaan, ja siellä lillittiin seuraava heikkotuulinen poutapäivä uiden, halkoja kantaen ja vaihtamalla laturin hihna.

Ilta-Sanomat raportoi, että britit unohtavat lomamatkoillaan ottaa mukaan kengät, kännykkälaturin ja aurinkovoiteen. No meillä on yksi laturi, kaksi aurinkovoidetta ja yhteensä viisi paria kenkiä. Sen sijaan meiltä jäi kotiin siivilä, termospullo, laudeliinat, hyttysmyrkky ja  kameran laturi, ja unodimme myös ladata kylmäkallet venekerhon jääkaapissa.

Tään reissun kuvaukset ilmestyvät jälkikäteen ja valokuvat ilmeisesti vielä myöhemmin. Jos haluat tietää minä päivänä oltiin missä, katso yläreunan linkeistä ” Loki”.


Kommentit

  1. Ihanaa kesänviettoa. Stora Herrö tosiaan on meidän espoolaisten Pihlajasaari. Kokeilkaa joskus myös Rövarenia siinä aika lähellä. Rövarenissa on aivan mahtavat rantakalliot grillailuun.

  2. Samaa mieltä, Rövaren on ihana. Me käytiin siellä vesibussilla silloin kun ei velä ollut omaa venettä. Se ei kuitenkaan ollut paikka jossa haluaisi ankkuroitua ihan ensimmäistä kertaa (Stora Herrössä on poijut), mutta nythän meillä on jo kahden ankkuroitumisen huima kokemus.

    Elena


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: