Kirjoittanut Elena | 8.7.2010

Iltapurjehdus 8.7.2010

Samaan aikaan kun kaupungissa tuli vuosikymmenen sadekuuro, lillimme Villasaarenselällä. Kiersimme Kotiluodon ja Iso Villasaaren, harjoittelimme käännöksiä.

Sitä ennen vedimme hellan dieseltankin huohotusletkun sitloodaan asti. Hellalla on oma polttoainesäilönsä, joka on sijoitettu vähän huolestuttavasti juomavesiastioiden viereen keulakajuutan alle. Sen huohotusletku oli avoimena samassa punkanalaisessa tilassa, ja kun purjehditaan hurjasti varvaslista vettä viistäen, letkun kautta saattaa tulla vähän polttoainetta ulos. Jatkopalan pitäisi nyt hoitaa dieselinhöyryt ulos. Lopullinen ratkaisu olisi sijoittaa se polttoainesäiliö muualle.

Illan päätteeksi harjattiin veneen kantta makealla vedellä ja tahrojen kohdalta eko-astianpesuaineella. Toivotaan, että sitloodassa lejuva eukalyptuksen tuoksu haihtuu ennen seuraavaa purjehdusta …  toisaalta, sanotaan sen karkoittavan hyttysiä. Opetus on, että hyperturvallinen kasvispohjainen pesuaine ei liukene kylmään veteen. Edellisen omistajan perintöpulloissa oli jotain Starbriten tuotteita, tutkitaan ensi viikolla.

Tilasto:

  • Matkaa 8.1 nm
  • Purjeilla 2 h
  • Moottorilla 1 h
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: